Selvom jeg sidder hernede i varmen har jeg ikke kunnet lade være med, at følge lidt med i alle de flotte nyheder, der er kommet fra diverse danske interiørbrands. Og nøjjj der er nogle fine ting imellem!

Sidst Kähler og Studio Arhoj lavede et samarbejde var jeg begejstret og det er jeg bestemt også denne gang! Jeg har ikke fået købt en af de fine Unico vaser endnu, selvom den grønne nu stadig står meget højt på ønskelisten. Og med den nye Kähler Ombria serie, er der bare kommet endnu flere produkter til den liste!

kählerOmbria2

Jeg er vild med de simple og klassiske former, med det rå og natur inspireret glasur. Det er lige stentøj efter min smag og når jeg engang vender hjem, skal jeg helt sikkert se nærmere på både krus, skåle og tallerkener! På deres hjemmeside beskriver Kähler selv inspirationen til de flotte produkter således.

”Serien er inspireret af kystlinjer, det dybe hav og den nordiske fauna og teksturer: vilde fugleæg, rå klinter, marhalm, skrænter i kridt og den strålende stjernevrimmel”

kähler Ombria

Foruden Ombria serien har Kähler også præsenteret en række andre flotte nyheder. Jeg blev ligesom mange andre også overrasket over Fugato højtalerne. Det var ikke lige et produkt jeg har forudset og slet ikke fra Kähler, men jeg synes faktisk de er ganske pæne og så er det bare fedt at brandet springer ud i noget spændende og anderledes! Vi har dog en del højtalere i forvejen, som vi er ret glade for, så det bliver nok ikke lige hos os én af dem flytter ind.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment