Selvom det måske ikke lige er sæson for krydderurter, så syntes jeg nu alligevel de er skønne at have stående. Jeg har aldrig haft de grønneste fingre og derfor lever vores to krydderurter i køkkenet heller ikke så længe af gangen, men for det meste når vi at spise dem inden de dør helt ud eller rammes af en eller anden sygdom.

Krydderurter i køkkenet

Heldigvis koster de små buketter med krydderurter jo ikke så meget i diverse supermarkeder, og jeg bliver helt glad i låget hver gang jeg går ud i vores lille køkken, og ser de to grønne planter. Vi har valgt at gøre det meget simpelt i forhold til plantningen og blot placeret dem i et par glaskrukker uden låg, vi lige have i overskud. Vi har hverken tilført gødning eller mere jord, og jeg syntes faktisk de små planter holder ganske fint – forholdene taget i betragtning.

Krydderurter i køkkenet2

Krydderurter i køkkenet1

Krydderurter i køkkenet4

Krydderurter i køkkenet3

Man behøves jo ikke kun nøjes med krydderurter i køkkenet eller på den måde vi lige har valgt at gøre det på – nej der findes som i kan se en masse skønne idéer til hvordan man kan pynte sit hjem med krydderurter. Et af de mest oplagte steder ville nok være terrassen, men det tillader vejret jo nok desværre ikke herhjemme –men til sommer ryger vores krydderurter i hvert fald med sikkerhed, derud igen. Har i krydderurter i køkkenet eller andre steder for den sags skyld, hjemme hos jer?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Jeg har plantet en lille farm på altanen i krukker, kasser og andet gøjl. Det er super hyggeligt – og virkelig fedt bare at have sin egen lille køkkenhave, hvor man kan hente friske krydderurter 🙂

  • M. Vinter Reply

   Åhh hvor lyder det bare skønt 😀 Har du nemt nok ved at holde det hele i live?

 2. Hvor er det bare fint! Vi har også nogle fine krukker fra trip trap som skal fyldes med krydderurter i vores nye køkken! Det giver bare et dejligt fint liv i køkkenet med grønt på den måde.

  • M. Vinter Reply

   Mange tak Anne Cathrine:-D
   Åhh ja dem kender jeg godt – de er virkelig skønne!

 3. Jeg elsker også at have krydderurter i køkkenet. De dufter så skønt! De holder heller ikke frygtelig længe herhjemme, men der bliver heller ikke gjort det store ved dem, andet end et skvæt vand i ny og næ. Men jeg får da helt lyst til at gøre dem efter på billede nr. 2. Jeg har to næsten magen til stående tomme, så tak for tippet 😀

  • M. Vinter Reply

   Ja lige præcis – min kæreste går også hele tiden og dufter til vores mynte plante 😛
   Det var skam så lidt – nemmere bliver det vist ikke 😀

Write A Comment