– Reklame –

Selvom vi havde en del på væggene i den gamle lejlighed – var manden og jeg enige om, at der skulle ske noget nyt, så snart vi flyttede ind i huset. Budgettet var i første omgang ikke sat til indkøb af nyt kunst, men derfor kunne man jo godt gå på opdagelse i diverse gallerier – både online og omkring Århus. Det endte med at føre til et interessant bekendtskab, i form af Beauton Art Gallery.

Selvom kunstgalleriet har hovedsæde i København, så er galleriet foruden udstillinger og messer rundt om i Europa – at finde online. Hvilket gjorde, at et samarbejde med det fremadsynet galleri, ikke var et problem – og jeg forelskede mig hurtigt både i deres koncept og flere af de dygtige kunstnere, der er tilknyttet.

Og kunsterne er netop en blandet palette! Spirende talenter og udvalgte kunstnere med meget anerkendelse og flere års erfaring, gør galleriet og dets varierende og inspirerende udvalg, til noget helt unikt, som jeg har nydt at gå på opdagelse i.

Beauton Art Gallery

Og især en kunstner faldt jeg pladask for! Dygtige Aleksandra Kalisz, som har malet begge de smukke værker der nu hænger i vores stue og sprudler med farver og energi, der går så godt i spænd med resten af vores indretning. Aleksandra er kun 26 år og fra Polen, hvor hun studerede og fik sin kandidatgrad på Kunstakademiet i Gdansk. Nu bor hun i dejlige Italien.

Farver og linjer er i fokus og ofte er hendes værker inspireret af rejser og forskellige kulturer. Værkerne som pryder vores stue er en del af projektet ”Act of Pattern”, hvor kvindekroppen, skyggespil, mønstrede materieler og ornamenterede baggrunde, er i fokus.. Projektets formål er at kombinerer to kulturer. Den europæiske i from af den nøgne kvindekrop og den islamiske ved de farvestrålende ornamenter.

Jeg er vild med det! Og overvejer allerede en større værk fra serien til over vores seng. Hvis I også er hooked, så kan jeg helt sikkert anbefale jer at følge hende på Instagram, hvor hun løbende præsenterer sine smukke værker.

Jeg glæder mig til at få endnu mere kunst op i huset og udvide vores lille samling – og smag. Jeg synes det giver noget helt specielt til indretningen med unikke værker og gør vores hjem endnu mere personligt! Beauton Art Gallery er virkelig et interessant galleri, som jeg bestemt kommer til at holde øje med i fremtiden! Det kan I selvfølgelig også finde på Instagram – lige her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment