Vi spiser alt for meget på Street Food i Aarhus! Det er så nemt, billigt og hurtigt. Især når man ikke lige orker at kokkerer i hverdagen. Men dette indlæg skal ikke handle om den lækre mad, men kan få dernede, men derimod om det fine kunst man kan se på væggene. Har i lagt mærke til den lækre kunst på Aarhus Street Food?

Jeg stiftede bekendtskab med Anne Philipp for en del år siden efterhånden – til det lille kunstmarked Edition. Der købte min kæreste og jeg nemlig et af hendes flotte billeder – Astrobear. Faktisk har vi hele to af hendes kreationer nu. Men grunden til det kom til at handle om Anne Philipp, er at hun er kunstneren bag de smukke portrætter, man kan opleve på Street Food. Jeg er helt forelsket i dem og ender næsten altid med at sidde i det hjørne, når jeg spiser indenfor dernede!

Kunst på Aarhus Street Food

Udover de hammerflotte portrætter, som er en permanent del af garagen, så kan man også i den gamle vaskehal blive kunstnerisk inspireret. Her udskiftes værkerne i nye og næ og der er både danske og udenlandske kunstnere repræsenteret.

Er i ligeså vild med den fine kunst som jeg?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment