Endelig fik jeg mig nogle gamle landkort – og jeg er lykkelig! Jeg har så længe ønsket mig et gammelt landkort, men har simpelthen været for nærig til diverse loppemarkeder, plus jeg ikke syntes de var gamle nok (hvis i forstår?) Men nu har jeg fået mig to styks oldsager, og det sjoveste af det hele er at min kæreste har haft dem til at ligge på sine forældres loft i mange år, men havde glemt alt om dem! Det var egentlig lidt af et tilfælde vi kom til at snakke om landkort med mine svigerforældre. Vi skulle nemlig til oprydningssalg på min kærestes gamle folkeskole, der desværre er lukket, og der fortalte vi jo glædeligt at vi var på jagt efter et gammelt landkort – hvorefter min svigerfar spørger os, om vi ikke kan nøjes med de to der allerede ligger på loftet? – Lidt af et sammentræf ikke?

Det viser sig at kortene er vildt fede og i rigtig god stand, og i sidste ende er det utrolig heldigt– da alle kortene på skolen blev revet væk, så snart de åbnede dørene! Her er mine nye landkort så – er de ikke bare fede?

gamle landkort

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Slet slet ikke misundelig;-) Jo for dén da, hvor er de lækre, det kommer til at se brandgodt ud på væggen! En dejlig dag til jer:-)

    • M. Vinter Reply

      Hehe – er også bare så glade for dem 😀
      Mange tak søde Mette og i ligemåde 😉

Write A Comment