Jeg er vild med alle de fine nye ’look through’ rammer der popper op all steder og især når man smider lidt grønt bag, er de jo helt fantastiske. Desværre er mit budget bare ikke til f.eks. den flotte Moebe træramme, selvom jeg ih så åh, gerne ville have en.

Den anden dag gik jeg derfor i gang med et lille projekt med en masse billige IKEA rammer, som jeg har haft liggende i en ukendelighed! Først stod den selvfølgelig lige på en lille gåtur ned i parken for, at finde noget fint grønt og så kunne jeg ellers gå i gang!

grønt bag glas1Det blev til fire nye billeder til lejligheden, som er fordelt lidt rundt omkring, alt efter hvor jeg lige synes de passede ind. Fremgangsmåden er egentlig pure simpel, da der blot er brugt to forskellige slags rammer fra IKEA, henholdsvis RIBBA og NYTTJA i to størrelser. Grunden til jeg har blandet rammerne, skal jeg nok forklare nærmere.

grønt bag glas3grønt bag glas4Rammerne har jeg skilt ad og så har jeg brugt glasset fra RIBBA rammerne og den gennemsigtige plast fra NYTTJA’erne, til at ligge det grønne imellem. Glasset er jo væsentlig tungere end plasten og derfor har jeg valgt at bruge dette fremfor kun plast, da det grønne har brug for et vist pres for, at se godt ud bag glas og ramme, efter min mening. Det vil fint kunne lade sig gøre, kun at bruge glas både for og bag, men da NYTTJA rammerne er væsentlig billigere, er det en fin måde at spare lidt på. Til slut er det egentlig bare, at lukke rammen tæt med de små metal stykker som er monteret på bagsiden. Det er muligt at ane dem igennem, men det er simpelthen så lidt, at jeg synes det går fint an.

grønt bag glas2Jeg har med vilje valgt at bruge to af rammerne fra RIBBA og to fra NYTTJA for at få lidt variation i billederne. RIBBA rammerne kan fint stå uden at have noget at læne sig op af, som i kan se på billederne, fordi de er så dybe, mens de andre rammer skal støttes eller hænges op. Hvad siger i til mine nye billeder?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment