– Reklame –

I den gamle lejlighed havde vi et gulvtæppe under vores sofabord – og det syntes jeg fungerede virkelig godt! Dog var selve gulvtæppet ikke helt det jeg havde i tankerne til vores nye sted – og det vidste sig også, at vores robotstøvsuger gerne ville æde dets frynser. Så det røg en tur til Reuse, så der forhåbentligt er en anden, der kan blive glad for det.

Efter megen søgen endte valget på det fine Merge tæppe fra Ferm Living. Jeg er helt skudt i farvekombinationen, og selvom jeg var en smule nervøs for, om især den orange farve ville harmonerer med vores gule sofa, så kunne jeg ikke få det ud af hovedet. Jeg er jo glad for farver, så jeg tænkte det ikke kunne gå helt galt!

Og jeg synes resultatet er blevet rigtig godt! Stuen har indtil nu, været det rum der har voldt mig mest besvær. Selvom jeg på ingen måde er færdig med at pusle rundt nogle steder i det nye hjem, så er det nu rart at se fremskridt. Stuen kommer jeg nok til at flytte rundt på ugentligt, men det tæppe fra Connox har virkelig gjort underværker. Det giver en sammenhæng og ro – som jeg manglede før. Det er utroligt hvad et tæppe kan gøre!

Connox er et nyere bekendtskab fra min side og jeg blev overrasket over alle de fede brands de forhandler. Ferm Livings flotte produkter er altid et kig værd, men jeg kunne heller ikke dy mig for at kigge forbi blandt andet Gubi, Skagerak og Menu – som har flere smukke designs, som jeg også har et godt øje til lige for tiden. Der skal jo lidt til for at fylde det store hus!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment