Min kæreste og jeg har ofte besøgt Loppehuset Århus, som lå lige i vores baghave. Nu er det flyttet til Højbjerg, men det forhindrede os ikke at tage derud i sidste weekend, for at se de nye lokaler og deres mange lopper. Jeg er fan af loppemarkeder og Loppehuset bringer virkelig barndomsminderne frem, hvor jeg har været til utallige loppemarkeder på Djursland.

En god blanding af skrammel og guld til fornuftige priser, det er det, jeg forbinder med et godt loppemarked. Overskuddet går til det lokale foreningsliv og det kan man jo ikke andet end støtte.

Loppehuset ÅrhusLoppehuset-2Det blev til nogle få små køb, men håbet om at finde et godt opbevaringsmøbel blev desværre ikke indfriet. Der var ellers en hel hal med møbler at vælge imellem. Jeg glæder mig til vejret bliver lidt bedre, så det ene loppemarked efter det andet blomstre op. Men indtil da kommer jeg nok til at aflægge Loppehuset et par besøg mere.

Da det er frivillige der står bag Loppehuset Århus, er der for det meste kun en ugentlig åbningsdag. Hold derfor øje på deres hjemmeside hvornår de har åbent igen, så du ikke kører forgæves.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment