Jeg er stor fan af loppemarkeder og et af de markeder jeg virkelig har savnet at gå på opdagelse på, mens vi har været et år i Asien, er det gode loppemarked på Ingerslev her i Aarhus. Loppemarkedet bliver som regel afholdt hver 1. og 3. søndag her i sommerhalvåret på Ingerslevs Plads og jeg bestræber mig på, at komme forbi i hvert fald én gang om måneden, for at se om der er noget interessant.

Det var et glædeligt gensyn og dejligt at se, at ikke meget har ændret sig ved det hyggelige marked. En god blanding af private og lidt mere professionelle stande, højt humør og fine muligheder for, at gøre sig nogle gode fund. I søndags var nok omkring 4. gang i år, min kæreste og jeg kunne få det til at passe ind i vores kalendere, at stikke hovedet forbi. Det er ikke nemt at finde en p-plads, men så er det jo godt at markedet ligger så centralt! Er man i bil, kan det dog sagtens lade sig gøre med en gratis p-plads. Prøv evt. på den anden side af Frederiks Allé omkring Frederiksbjerg Torv – der har vi i hvert fald været heldige før. Ellers er gåtur fra Bruuns Galleris kæmpe p-hus også til overskue!

Denne gang blev det til et par fund, som allerede har fået plads i indretningen. Vi fandt blandt andet til et par sorte arkiv kasser, som altid er gode til diverse opbevaring. Et par potter blev det selvfølgelig også til og så en lille sød keramik vase med en smuk blå glasur, som passer helt perfekt ind herhjemme. Vi mente begge at vasen nok var alt for dyr for os, men da sælgeren overraskende sagde 30 kr., skyndte vi os at slå til!

Har I været forbi Ingerslev i år? I kan se en liste over alle markedsdagene her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment