Der findes efterhånden en del rammer, som bryder med de traditionelle – med fire sider og et stykke glas. Jeg har ikke selv eksperimenteret så meget med rammer, billedvægge osv. da jeg ofte er lidt halvdårlig til egentlig, at få hængt noget som helst på vores vægge.

Det har jeg dog sat mig for, at der skal ske noget ved. Min kæreste og jeg har stille og roligt sat lidt penge fra til ,at købe noget kunst og nye smukke rammer for. Og lige præcis smukke rammer, kom ind af døren lidt før en forventet.

magnetrammermagnetrammer-sort-kbhDe fine trærammer med magneter fra SORT København, som endda blev leveret med fine plakater til, har fundet plads i lejligheden og især kaffeplakaten er min kæreste og jeg meget begejstret for. En ny fundet interesse for kaffe og det at brygge den selv, passer perfekt med denne stilrene plakat og tilhørende ramme. At den hænger i vores lille entre, var ikke helt drømmen, men da køkkenet lige ved siden af, desværre er alt for lille, blev det alternativet.

Rammerne er enormt simple og virkelig praktiske. Jeg elsker, at de ikke tager for meget opmærksomhed fra selve plakaten, men samtidig ikke forsvinder helt og er utrolig æstetiske. Især i en kombination med andre rammer, synes jeg virkelig det spiller!

– Sponsoreret indhold –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment