Jeg har vist før nævnt, at jeg synes malede radiatorer er ret så flotte og jeg har tænkt meget over, om det var et projekt jeg skulle begive mig ud i, de sidste par uger.

Nu er jeg kommet så langt, at malingen er købt, så er det desværre bare tiden det kniber med. Er i gang med at skrive min bachelor, så før den er færdig, får jeg nok desværre ikke tid til at gå i gang med malerprojektet!

malederadiatorer1 malederadiatorer2Indtil projektet bliver en realitet og jeg kan dele billeder og erfaringer med jer, tænkte jeg, at jeg ville vise jer nogle af de billeder, jeg selv er blevet inspireret af. Jeg er helt vild med den gule, men tænkte at det nok blev lidt voldsomt i vores lille hjem og desuden er maling, der kan tåle varmen fra en radiator ikke helt nemt at finde. Om man kan bruge almindelig vægmaling ved jeg desværre ikke, men jeg tør ikke eksperimentere for meget. Når jeg går i sving med spraydåsen, bliver det sort maling der kommer ud af den. Ihhh hvor jeg glæder mig til, at se om det bliver flot!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

Write A Comment