Jeg købte, på et af de utallige loppemarkeder jeg har været på sommeren over, en super fed mannequin. Jeg fik både krop og ben til næsten ingen penge – men i denne DIY vil jeg kun vise jer kroppen, da jeg har ganske andre planer med de fine lamseben! Jeg har længe ønsker mig enten en gine af metal eller en mannequin, men jeg syntes simpelthen ikke jeg har kunnet finde nogen til en fair pris, men endelig kom den, og hold fast hvor er jeg er plan for min fine dame!

Som i kan se på billedet her en mannequinen lidt slidt i det, men jeg syntes virkelig det har sin charme at man kan se hun har et par år på bagen! Jeg nåede ikke at gøre så meget ved hende før jeg tog af sted i praktik, men syntes da lige jeg ville male hende.

Det blev en gang guld spraymaling, og jeg er egentlig ganske tilfreds med resultatet, men syntes også man godt man kunne finde på noget mere dekoration – men hvad? Har overvejet at male en sort lidt asymmetrisk stjerne hen over det beskadiget bryst, men kunne også tænke mig, at høre jer om i har nogle ideer. Så skyd løs! Jeg tænker at hun på sigt skal stå og se fin ud, evt. med et par halskæder og en klap for øjet, men er åben over for ideer både til udsende og funktion! Håber i har lyst til at hjælpe med at færdige gøre denne DIY.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment