I hvert fald hvis i spørger mig! De gamle idylliske retro Marguerit havemøbler tilbage fra 50’erne er bare hammer flotte og når kolonihaven er i hus, så hersker der ingen tvivl om hvilke havemøbler, der skal pryde terrassen. Om min kæreste så er enig, ja det kan jeg ikke bekymre mig om.

Et originalt sæt Marguerit havemøbler bliver det nok ikke til, da det oprindelige sæt faktisk blev lavet som et kaffe sæt, hvor bordet var væsentligt lavere og stolene mere tilbagelænet. Selvom det kunne være fedt med noget originalt, så vil jeg nok vil foretrække et ordentligt spise sæt og desuden er et sæt med så mange år på bagen, nok ikke til at få fat i mere.

Marguerit havemøbler

Et Marguerit have sæt af ældre dato skulle dog nok godt, kunne lade sig gøre at få fat i, f.eks. har det danske møbelfirma Mandalay de sidste ti år produceret deres eget redesign af de fine havemøbler. Der findes flere forskellige redesigns og hvis jeg ikke har held på dba, kunne det godt ende med at blive et af dem.

Sættet her fra Cinas synes jeg er rigtig skønt. Seks et halvt tusind er mange penge, men så har man også et bord og fire stole. Jeg satser virkelig på, at det skal bruges rigtig meget og kan holde i mange år fremadrettet. Det er lavet i teak og hvidmalet aluminiumsstel!

Er der nogen af jer der har erfaringer med Marguerit havemøbler og kan give et par råd med på vejen i forhold til pris, behandling osv.?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Hvad jeg har kunnet læse mig frem til og også skriver her i indlægget, så skulle det ikke være de originale? Men flot det er det i hvert fald – tak for link 😀

Write A Comment