I dag har jeg disket op med et lidt mere personligt indlæg – det handler nemlig om et projekt jeg har lavet i forbindelse med mit studie. Jeg læser til dagligt til Retail Designer på Teko nede i Mejlgade og er super glad for det. De sidste par uger har jeg været med til at udtænke en messestand, for de to super søde piger bag et upcoming interiør brand ved navn nor:den og i går var vi nede og sætte deres messestand, op til Designtalent 2014 i Fredericia.

Messestand for nor-den2

Messestand for nor-den6

Messestand for nor-den7

Da jeg har en baggrund som multimediedesigner, er retail verdenen stadig meget ny for mig og jeg prøver derfor så vidt som muligt, at involvere mig i en masse projekter, så jeg forhåbentligt kan lære en masse. Pigerne bag nor:den læser selv på Teko og skulle igår aflevere deres bachelor. På grund af travlhed havde de derfor spurgt om lidt hjælp i vores klasse og jeg sprang straks til!

Messestand for nor-den5

Messestand for nor-den8

Messestand for nor-den9

Billederne i får med her er nogle jeg tog af det færdige resultat, men forinden lå der selvfølge lidt arbejde bag, som f.eks. et par møder, hvor vi diskuterede deres idéer, budget osv. Derefter udtænkte og skitserede jeg i samarbejde med fire andre fra min klasse, hvordan vi syntes messestanden skulle se ud. Efter godkendelse var der lidt praktiske ting der skulle ordnes, som f.eks. maling af paller, indkøb af stof, konstruering af stativ osv. og i går tog vi så et par biler til Fredericia og satte det hele op.

Messestand for nor-den4

Messestand for nor-den1

Messestand for nor-den3

Jeg syntes resultatet blev rigtig godt og pigerne var heldigvis også rigtig tilfredse! Det var super spændende at få lov at være med til, og det er altid virkelig fedt at føre et projekt helt til enden! Jeg håber jeg får chancen for at lave en masse spændende ting, mens jeg færdiguddanner mig, så jeg engang kan ende med et lækkert job! Hvad studere i mon?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

    • M. Vinter Reply

      Ja jeg syntes også de er super fine 😀 Det tror jeg nor:den bliver glade for at høre 😉

    • M. Vinter Reply

      Mange tak Julie – kan dog på ingen måde tage æren, da den er lavet sammen med mine meget dygtige medstuderende 🙂

Write A Comment