Inden jeg tog afsted til Malaysia, havde min kæreste snakket en del om, at bestille tid til sin næste tattoo, men han ville gerne vente til jeg kom hjem igen, så jeg kunne komme med for at godkende design osv. Jeg plejer altid at være med når han bliver tatoveret – og det samme gør han selvfølgelig, eller næsten. For han var jo selvfølgelig ikke med i Malaysia, da jeg fik lavet min sidste tattoo, (som i selvfølgelig nok snart, skal få set en masse flere billeder af) og jeg holdt det sågar også hemmeligt for ham! Men da jeg stod af flyet med to forskellige sko på, var han ikke sen til at gætte at jeg havde fået mig en ny tattoo – dog var han ret overrasket over, at jeg havde formået at holde det hemmeligt!

Det gav virkelig ham blod på tanden til at skulle have en ny også, så allerede dagen efter jeg var kommet hjem, gik vi ned i Art Of Ink for at bestille tid. Og nu er dagen snart ved at være der – det en nemlig i morgen! Jeg glæder mig til at se det endelige resultat, men er nu også en smule misunderlig på, at det ikke er mig der skal dekoreres. Men anywho, jeg glæder mig super meget til at vise jer lidt billeder fra processen og selvfølgelig det endelig resultat, når vi kommer så langt – så hæng endelig på! Har i nogle tattoos i tankerne for tiden? 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Et skull med en ur skive bagved – lidt svært at forklare, men der skal nok komme billeder op. Han er ikke helt færdig endnu, men har en tid i næste uge også 🙂
      Lyder rigtig fedt! har du andre tattoos?

Write A Comment