Som lovet kommer der her et indlæg, med lidt billeder af min nye tattoo. Så ny er den jo selvfølgelig ikke mere, men det er først nu den er helet helt! Som i kan se lige nedenfor forestiller min tattoo en gecko. Motivet var ikke noget jeg nåede at tænke meget over, men eftersom jeg levede op og ned af de små søde væsner, hver evig eneste dag i tre måneder, faldt det mig ret naturligt, at det lige netop skulle være sådan en. Jeg overvejede også lidt noget tribal halløj, da det jo var på Borneo, men det er bare ikke rigtig mig og jeg syntes bestemt også en gecko, er et godt minde fra min tid på Borneo. Jeg er rigtig glad og tilfreds med resultatet, og kan ikke vente til sommer, så den kan komme ud og blive vist frem!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment