For år tilbage købt jeg på et loppemarked på Berlin denne gamle skrivemaskine! Jeg har ikke haft plads til at få den frem før nu, da det jo er lidt af et monstrum. Den står nu på mit skrivebord, og ser fin ud, men er desværre er skrivemaskinen ikke til meget nytte.

Vinterfryds gamle skrivemaskine

Farvebåndet i den dur nemlig ikke, og har ikke gjort det mens jeg har ejet den. Jeg syntes det er ærgerligt at have sådan en fin gammel skrivemaskine, og så ikke have muligheden for at kunne bruge den. Jeg har derfor været ved at undersøge, hvor man får fat i et nyt farvebånd. Det virker egentlig meget lige til, så jeg tror bare jeg springer ud i det. Men hvis der skulle være en derude, der har lidt forstand på hvordan sådan en gammel skrivemaskine fungerer, vil jeg skam ikke sige nej til at få et råd med på vejen.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

4 Comments

  1. Hej, sikke en smuk maskine du har! Det er jo et ganske gammelt opslag som jeg kommentere på nu, men har du stadig maskinen? Jeg står nemlig i den situation at jeg skal fotografere et produkt, og kunne godt tænke mig at fotografere en gammel maskine som din.

    • M. Vinter Reply

      Det har jeg skam 😀 Den går ingen steder 😉
      ‘Desværre’ bor jeg dog ikke i Danmark i øjeblikket, så jeg kan desværre ikke være behjælpelig med at låne den ud. Håber du finder en anden flot gammel maskine til dit projekt 😉

Write A Comment