Det er nok ikke gået så manges næser forbi, at jeg er vild med loppemarkeder og at jeg ofte bruger en del penge der. Det næste års tid bliver det dog nok ikke til så mange loppekøb til hjemmet, selvom jeg tror, der nok skal blive sendt en kasse eller to hjem med flotte ting, vi finder på vores vej.

Men der er mange af mine loppefund jeg enten aldrig har fået vist frem her på bloggen eller som måske bare er gået lidt i glemmebogen og derfor tænkte jeg, at mine rejse kunne være en god anledning til, at få kigget lidt i gemmerne!

Flasker1

Det første kig bliver på disse små glasflakser, som jeg var så heldige at få fingrene i til et lidt anderledes loppemarked. Både min kæreste og jeg kommer fra Djursland hvor vi har gået på forholdsvist små lokale folkeskoler. Min egen går kun til syvende klasse nu og er i fare for at lukke en dag og min kærestes gamle folkeskole har desværre allerede været nødt til at dreje nøglen om. I den forbindelse holdte de et loppemarkeder, hvor de solgte ud, af alt det der ikke var blevet givet videre til andre skoler.

Flasker

Vi endevendte fysisk og biologi lokalerne og fandt en masse sjove ting, heriblandt en frygtelig masse små dekorative flasker, som jeg simpelthen var nødt til at tage med hjem. De er blevet brugt rigtig mange forskellige steder i indretningen. I dagligdagen tænker jeg ikke så meget over antallet fordi de er så forskellige, men da jeg skulle pakke hele mollevitten ned, blev jeg faktisk lidt overrasket over, hvor mange der var i brug.

De dekorative flasker er ofte at finde i forskellige størrelser på diverse loppemarkeder og jeg har set nogle rigtig flotte eksemplarer igennem tiden. Hvis jeg ikke selv havde en hel kasse fuld, kunne jeg godt nok finde på at købe endnu flere!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment