En lænestol er efter min næse et fast inventar i ethvert hjem og jeg kunne nok snildt, fylde flere rum med lænestole, hvis jeg havde muligheden. Indtil nu holder vi os dog til én, herhjemme. Og det er selvfølgelig også et loppefund!

Jeg havde gået og sukket over en bestemt stol et stykke tid. I ved, klassisk teaktræ, fine hynder der ikke var alt for slidte – ja rigtig retro alla Wegners Cigar. Men det var lige med at finde den rigtige, som samtidigt ikke var for dyr. Min kæreste sagde, at han gerne ville købe den til lejligheden, når jeg fandt den rette, men at den ikke måtte koste mere en 1500 kr.

blå-kalkmaling-4Det endte med at være på DBA.dk jeg fik bid og for det ikke skulle være løgn, lå den lille retro shop, der solgte stolen en kort cykeltur fra vores lejlighed. Jeg fik hurtigt aftalt en tid og vi sprang derefter på cyklerne mod den lille og endnu ukendte butik. Det viste sig at være et rigtig godt bekendtskab og udover stolen, røg der også et lille bord og en lampe med hjem. Man skal ikke fortælle mig jeg har 1500 kr. at bruge – for så får jeg presset priserne ned, så jeg kan få mest for mine penge.

Vi havde ikke tænkt yderligere over, hvordan vi skulle komme hjem med stolen og da jeg begyndte at trække cykelhjelmen frem, tilbød den søde sælger at svinge ned med vores ting i hans bil. Det var vist rigtig heldigt, for kort tid efter han havde afleveret vores nyindkøbte ting, begyndte det at stå ned i stænger.

Jeg er super glad for vores lænestol og det lille bord, som passer perfekt dertil. Lampen har vi endnu ikke fået op, men en Louis Poulsen arbejdspendel, kan man altid bruge. Stolen er nok ikke en, vi kommer til at ha’ for evigt, da vi begge drømmer om en masse danske design klassikere, men indtil den dag kommer, så står den fint i soveværelset!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment