Da jeg var på Formland for en månedstid siden, gjorde jeg mig faktisk et rigtig fint køb. Jeg fandt mig nemlig et mjød horn! Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have det med hjem, men da det kun kostede 50 kr., så var jeg altså nødt til at slå til.

mjød horn

Min kæreste synes ikke så godt om det, eller i hvert fald minder det ham alt for meget om vikinger og mjød hvilket jeg egentlig godt kan følge ham i. Derfor har jeg også haft lidt svært ved at finde ud af hvad jeg helt præcist skal gøre af det. Jeg har forsøgt at finde lidt inspiration via Pinterrest, hvor det næsten altid er muligt, at få nogle geniale idéer igennem, men der var desværre ikke det helt store, at komme efter. D

Jeg er endt med at ligge det rustikke horn i min vindueskarm ved mit lille kontor hvor jeg lige umiddelbart synes det passede bedst ind. På sigt vil jeg dog gerne prøve at lege lidt mere med mit horn, for jeg er sikker på at det kan bruges til noget helt fantastisk. Har i nogle idéer? – Så del endelig.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Mange tak 😀 Det skal jeg huske på, men tror dog nok jeg skal ende med at blive ret glad for det 😛 Tænkte det kunne være ret sjovt at få det til at stå lodret 😉

Write A Comment