I kender nok allerede Nicolas Vahe krydderier og alle de andre lækre produkter, for det er i hvert fald blevet voldsomt populært på meget kort tid, og det er der bestemt også en grund til. Foruden at have nogle lækre og lidt alternative smagsvarianter og sammensætninger, så er det nemlig også virkelig dekorativt og noget de fleste gerne vil have stående fremme i køkkenet og pynte, mig selv inklusiv.

Jeg blev præsenteret for Nicolas Vahe krydderier og alle de andre lækre produkter for et par somre siden, da jeg var på sommerferie her i lille Danmark med svigerfamilien. Vi besøgte det gamle apotek i Tønder, hvor de havde en hel sektion med alle de lækre produkter.

NicolasVaheprodukter

Nicolas Vahe produkter

Jeg købte desværre ikke noget dengang, selvom jeg fortrød det kort tid efter, men jeg tror simpelthen der var for meget at vælge imellem. Der gik noget tid hvor mærket gik lidt i glemmebogen, men nu er det næsten ikke til at bevæge sig i interiør butikkerne både online og offline, uden at se de lækre produkter og jeg er stadig fan.

Jeg har overvejet at købe f.eks. Nicolas Vahe krydderier fordi jeg synes de er enormt praktiske og dekorative, og så er prisen også meget fair, men efter at have været begyndt i praktik og ser produkterne hver dag, er der også flere af tingene der er faldt i min smag. Indtil nu har jeg kun købt mig en olie, men jeg er helt sikker på der nok skal komme meget mere til samlingen, næste gang jeg mangler noget til køkkenet.

nicolas vahe gaveboks

Jeg er blevet overrasket over hvor mange Nicolas Vahe produkter der faktisk findes og noget af det sidste nye jeg har lagt mærke til er alle de skønne bokse til diverse lejligheder. Som i kan se på billedet herover kan man få en lækker gaveboks som er helt genial, men der findes virkelig mange andre lækre af slagsen. Jeg kan f.eks. nævne; tapas, og chokoladefondue. Jeg vil bestemt ikke blive ked af sådan en fin boks i gave!

Hvad siger i til de lækre produkter fra Nicolas Vahe? Jeg er bestemt tilhænger og kan godt forstå hvorfor brandet har fået så meget vind i sejlene! Som med de fleste ting kan det selvfølgelig tage overhånd, men jeg er også mest til at blande ting fremfor for udelukkende ting fra et brand.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment