Broste Copenhagen er ikke et brand jeg har kendt til i frygtelig lang tid, men siden jeg lærte det at kende, har jeg ikke kunnet få øjnene fra nogle af deres flotte produkter. Især deres rustikke håndlavet keramik kan jeg slet ikke få hænderne ned over!

Ligesom mange andre interiørbrands har de også disket op med en ny kollektion her i forbindelse med foråret og sommeren bevæger sig tættere på. Deres smukke lookbook blev jeg præsenteret for igår og jeg har allerede bladret den igennem flere gange!

brostcopehagen3brostcopehagen1Broste Copehagenbrostcopehagen2Jeg tænkte at en række billeder fra den nye kollektion, ville være rigeligt for at vække jeres interesse for de smukke produkter! Det var virkelig svært at vælge og jeg synes i skal gøre jer selv den tjeneste, at kigge hele deres fine lookbook igennem. Men jeg advarer på forhånd, for der er virkelig mange sider med skønne sager.

Jeg synes blandt andet deres mange flotte og dekorative lanterner, som i finder på nogle af de første sider, er vildt flotte! Lanterner har aldrig rigtig sagt mig noget, men det handler nok om, at dem jeg har set, har været for kedelige og stilrene til min smag. Mange af dem fra Broste Copenhagen er skulpturelle og lavet i spændende materialer – de ville se helt fantastiske ud på terrassen i sommermånederne!

Tør i at kigge i den nye lookbook fra Broste Copenhagen?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment