Jeg har den sidste tid været lidt på udkig efter en ny lampe, og især et slags lampe design har virkelig fanget min interesse, nemlig de lidt rå arbejdslamper med bøjler og en synlig pære. Jeg aner ikke om i er med på hvad jeg mener, men jeg syntes virkelig jeg falder over dem alle steder, og de er bare lige i mig! Nogle af dem ligner gamle piskeris – men anyway de er super cool! De store pærer har været fremme et godt stykke tid nu, og jeg har virkelig også overvejet mig at anskaffe mig sådan en, fordi de er så fine og simple, men nu er jeg egentlig glad for at have ventet. Efter at have søgt en del på nettet, fandt jeg et fantastisk eksemplar af netop dette lampe design hos LamperOnline. Og som prikken over i’et fik jeg muligheden for at anmelde netop denne lampe.

Her er så det nye vidunder – syntes i ikke den er lækker? Jeg er helt vildt glad for den, og glæder mig meget til enten min handy kæreste eller far, kommer forbi og hænger den op for mig. Modellen hedder garage – nice ik? Og i kan læse meget mere om den lige her. Udover at selve lampen er virkelig flot, er pæren også virkelig fed – jeg er vild med at det er en glødepære, samtidig med at formen er virkelig sjov og anderledes.

LamperOnline der sælger denne fede lampe, har også et kæmpe udvalg af andre lamper, ja faktisk har de ca. 3.500 lamper i alle mulige stilarter på deres webshop. Til sammenligning har en lampeforretning typisk mellem 100 og 150 forskellige lamper – ikke dårligt vel? Jeg har kigget en del af deres webshop igennem, og der er uden tvivl noget for en værd smag. Hvis i er helt vilde med det sammen lampe design som min, skulle jeg hilse og sige fra LamperOnline, at der vil komme flere af den slags i løbet af maj måned.

Jeg har personligt aldrig selv købt lamper online, men syntes egentlig det er lidt fjollet for hvis udvalget er så meget større på nettet, vil det da helt klart være en god idé. Hvis i er blevet fristet enten af min nye lampe eller det store udvalg på LamperOnlines lækre webshop, har i mine dejlige læsere, mulighed for at få 10 % rabat på alle ikke-nedsatte-varer, på alle de flotte lamper på LamperOnlines webshop i resten af maj måned – ikke helt dårligt vel? Alt i skal gøre er at skrive ’Vinterfryd’ i rabatkodefeltet. 

– sponsoreret –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Den er vildt fed! Super lækkert fund og er helt fanget af det rå/ vintage looket. Tusind tak for tippet og nyd din smukke lampe.

  • M. Vinter Reply

   Takker og bukker 😀
   Ja det er jeg virkelig også 😉
   Det var skam så lidt og det skal jeg uden tvivl!

Write A Comment