Efter at have levet i en kuffert i et helt år, bliver man god til at få det maksimale ud af den lille mængde tøj, man har. Jeg har før i tiden været god til at købe alt for meget tøj, jeg egentlig aldrig brugte, fordi pladsen var fin og det at shoppe, var en hyggelig beskæftigelse. Men interessen er lidt forsvundet og jeg vil nu hellere have lidt, men godt!

Jeg tog derfor en ordentlig oprydning i mit tøj, både før og efter vore rejse, så det nu fylder en brøkdel af før. Vi har i flere år brugt vores ekstra værelse i lejligheden til kontor og walk in, men ingen af os havde lyst til den løsning mere. Derfor er det blevet til to nye metalskabe, som fungerer som tøjskabe! De har fået plads i soveværelset og er dejlig praktiske!

tøjskab tøjskab-1Jeg er stor fan af løsningen og selvom jeg ikke har noget imod, at have tøj liggende eller hængende fremme, så er der bare et eller andet tilfredsstillende over, at kunne lukke lågen og derved ikke altid tænke så meget over, hvordan ens tøj lige tager sig ud. Store skrumlede tøjskabe er ikke lige mig og derfor er denne, lidt alternative løsning, helt perfekt til os.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Jeg har godt overvejet disse skabe til opbevaring af mit tøj. Men er det ikke irriterende at det ikke er skuffer? Men en klap man skal hive ned? Tænker især i forhold til de nederste rum 🙂

  • M. Vinter Reply

   Tror det er en vane sag 😀 For mig er det ikke et problem, men den nederste bruger jeg også til kjoler og lidt pænere tøj, som ikke er i brug hver dag 😉 Synes det er meget smartere end en skuffe, som for mit vedkommende altid kommer til at rode lidt 😛

  • M. Vinter Reply

   Tusind tak Michelle-Marie 😀 Vi er også rigtig glade for dem!
   Håber din mandag har været dejlig 🙂

Write A Comment