Jeg burde virkelig lade være med at blive fristet af alle de flotte sager, man kan få fingrene i på diverse bolig webshops. Især når jeg hverken har penge eller mulighed for, at købe noget af det lige nu! Men det er nemmere sagt en gjort og i dag drømmer jeg om lidt flotte nye ting til hjemmet.Nyt til hjemmet #6

Design House Stockholm // AYTM // New Works // Menu

Louis Poulsen // Ellos Home // Bovento // House Doctor // Ellos Home 

Lige nu har vi en hylde i vores vitrineskab der fungerer som barskab, men det er egentlig ikke fordi det ser vildt fedt ud og så er pladsen også ved at være lidt trang. En lille fiks barvogn alle denne her fra Ellos Home, kunne bestemt godt være en mulighed. Jeg har kigget efter en barvogn i noget tid, men endnu ikke fundet den helt perfekte, men denne er ikke langt fra.

Det bliver nok ikke lige når vi kommer hjem fra vores rejse, men på et tidspunkt skal vi altså have os en ny sofa. Håber at kunne finde en billig en af slagsen på genbrug eller dba, da jeg gerne vil kunne skifte ud, når lysten er der. En sofa i en blå eller grønlig nuance er højt på ønskelisten!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment