Efter at have været en tur til Finders Keepers i sidste weekend, og kigge på en masse super flotte ting til hjemmet, kan man næsten ikke andet end at få lidt kriblen i fingrene, efter nogle flere nye ting– eller det kan jeg i hvert fald ikke! Indtil nu har jeg dog kun kigget – hvilket jeg er sikker på mit dankort priser sig lykkelig over, men jeg kunne med lethed købe alle disse lækre sager. Og ja flere endnu, for den sags skyld.

tingtilhjemmet1

Lysestage // Skål // Sengetæppe // Pude

Bordlampe // Kop // Knagerække // Saks

Jeg står på ingen måde og mangler noget af det, men det er  jo bare så flot – suk! Og så er det alt for nemt at finde en undskyldning – savler i også over nogle nye ting til hjemmet for tiden? Men jeg må nok hellere se at komme på arbejde – rigtig god ekstra lang weekend til jer alle!

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment