Hvem kunne ikke tænke sig nogle nye flotte dækkeservietter? Ja jeg kunne i hvert fald godt, og jeg ville bestemt ikke være ked af at få et par fine OYOY dækkeservietter ind af døren. Det er egentlig ikke fordi jeg normalt bruger dækkeservietter, men det er nok mest fordi min kæreste ikke rigtig syntes om idéen – eller bare syntes det er lidt unødvendigt, og det kan jeg nu egentlig godt gi’ ham ret i.

Jeg er dog næsten helt sikker på han vil syntes rigtig godt om et sæt OYOY dækkeservietter, da han plejer at være glad for stilrene mønstre. Og det må man bestemt sige at OYOY har skabt på deres flotte dækkeservietter.

 

 Lyseblå // Gråsort // Rosa

Der findes flere forskellige moddeller af OYOY dækkeservietterne, men de har alle sammen det til fælles, at de har enkle og geometriske mønstre i forholdsvist afdæmpet farver. Dækkeservietterne fra OYOY er i 100 % silikone, og er derfor super nemme at rengøre. Alle dækkeservietterne har ligeledes et hul i øverste venstre hjørne, så de kan hænges op efter rengøring. Jeg ved nu ikke om vi ville benytte os af den mulighed, men det skader vel ikke at have muligheden.

Lysegrå // Mint // Grå
Jeg syntes alle modellerne er virkelig flotte, men hvis jeg skulle vælge en enkelt OYOY dækkeseerviet der skilte sig ud, tror jeg det må blive den grå med de små trekanter. Jeg må lige høre min kæreste hvilken han fortrækker når han kommer hjem i aften. Jeg kunne forestille mig det enten var den gråsorte med stjernerne, eller min favorit – lige meget hvad tror jeg nok vi skal blive enige om hvilke af de flotte OYOY dækkeservietter der skal hjem og bo hos os. Hvilken af de fine OYOY dækkeservietter er jeres favorit?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment