Siden jeg afleverede min bachelor, har der været fart på og derfor har jeg slet heller ikke haft tid til, at fortælle om et hyggeligt arrangement, jeg var inviteret til i forrige weekend!

Den skønne Kähler Villa slog nemlig dørene op for en lækker blogger dag med skøn mad og efterfølgende lidt krea. Vi var en slags testpersoner på et nyt arrangement de holder en række søndage, her i løbet af julemåneden. Det var vildt hyggeligt og helt klart anbefalelsesværdigt! Jeg hørte dog, at der allerede var ret stor opbakning. Så om der overhovedet er flere pladser tilbage, kan jeg desværre ikke love.

kählervilladining2 kählervilladining3 kählervilladining5

Jeg har aldrig besøgt Kähler Villa Dining før, men fået det anbefalet en række gange. Selvfølgelig på grund af maden, men også lokalerne der skulle være vildt flotte. Til det kan jeg kun nikke ivrigt! Jeg nød maden så meget, at jeg næsten helt glemte, at få taget nogle billeder af det, men til gengæld blev det til et par billeder rundt i de lokaler vi opholdte os i og så selvfølgelig af mine kreative udfoldelser. Jeg havde en så skøn dag i Kähler villaen og hvis det står til mig, er det bestemt ikke sidste gang, jeg sætter mine ben der!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment