For efterhånden en måned siden var jeg forbi Muubs fede showroom i Herning i forbindelse med arbejde. Jeg er vild med det brand og glæder mig så meget til, endelig at få plads til især nogle af deres fede møbler i vores nye hjem.

Muubs er virkelig et brand man skal opleve og stå med tingene i sine egne hænder. Deres showroom er enormt inspirerende og jeg kunne købe næste hver eneste ting, jeg så!

Muubs showroom

Jeg har længe været forelsket i deres råd metal og glas vitriner og heldigvis har min kæreste også et godt øje til dem. Derfor har vi besluttet, at der skal flytte sådan et skab ind i vores nye hjem. Det skal stå imellem køkkenalrum og stue og være fyldt til render med alt vores keramik, krystal glas, træ skåle, tekander osv. Jeg glæder mig så meget til at vise resultatet frem. Jeg har savnet et vitrineskab, siden vi smed vores noget brugte fra Ikea ud! Deres hængestol er også et stort ønske til køkkenalrummet, men det må blive senere.

Det bliver helt sikkert også til nogle små ting fra Muubs store udvalg. Især til køkkenet hvor skærebrætter, fade, tallerkener, forklæde og grydelap er et must! Jeg har også allerede udset mig et par kurve der kunne pynte i gangen. Uhh det bliver en dyr fornøjelse at flytte i hus!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment