Jeg har holdt det ret hemmeligt her, at vi faktisk stille og roligt er på vej ud af lejligheden og over i noget større. Eller snart og snart det er faktisk så meget sagt. Vi får nemlig først nøglerne til vores nye hus til maj.

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive nybygger – men nu kan jeg slet ikke vente, til vores hus står færdigt. Det føles som den helt rette beslutning for os og selvom det var lidt af en proces, at finde frem til, at det skulle være vores fremtid, så er jeg i dag meget lykkelig! Jeg skal nok skrive en hel masse mere om hvordan vi endte med at bygge nyt, hvilket byggefirma vi har valgt, processen, indretningen osv. Og hvis I har spørgsmål, så skyder i selvfølgelig bare løs!

Dette indlæg er tænkt som en begyndelse på hele bolig-snakken og så lidt om vores overvejelser vedrørende flytningen. Vi flytter nemlig fra en lejlighed på nogle af 60 kvm og over til et hus på 160 kvm! Så ja i kan vel godt regne ud, at det bliver lidt tomt. Og selvom der er lang tid til indflytning, så er vi stille og roligt begyndt på ønskelister og ikke mindst en god opsparing, så det ikke bliver alt for tomt.

Jeg drømmer selvfølgelig om vitrineskab, en sofa mere, en flot ny lænestol, skrivebord, gæsteseng, en hulens masse lamper osv. Men min kæreste har en hel anden ønskeliste under udarbejdelse. Han vil nemlig rigtig gerne have sig en robotstøvsuger. Jeg kan godt se idéen, nu hvor det er et nyt hus, men jeg er i tvivl om, om det er nok. Vores lille ministøvsuger kan i hvert fald ikke klare mosten, men om en robotstøvsuger er ligeså god, som han siger er jeg ikke helt sikker på – men det må vel komme an på en test! Et andet ønske er en robotplæneklipper, men først skal vi nok lige så noget græs!

Jeg glæder mig til at fortælle jer endnu mere om mine ønskeseddel for møbler og andet til huset – og ja om selve huset!

– Sponsoreret indhold –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment