– Reklame –

Selvom det meste af påsken er gået med en tur til Vilnius, så er det alligevel blevet til en smule påske-hygge. Normalt pynter jeg aldrig op til påske. Ikke fordi jeg har noget imod det, men nok mere fordi, jeg aldrig rigtig har ejet noget pynt. Det er der dog blevet lavet om i år – med hjælp fra Bjørn Wiinblad.

Selvom humøret nok mest af alt var til afslapning i dag, så kunne vi ikke stå for det lækre vejr. Det blev derfor en går tur ved skov og strand ved Moesgård, hvor middagsmaden blev nydt i solens stråler. Grensaksen kom med under armen og vi samlede et bundt bøgegrene, som kunne komme med hjem og pynte på spisebordet.

Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblads univers har jeg altid fundet interessant og det er skønt at se, at et brand som Rosendahl kan puste liv i de smukke designs, på en ny og spændende facon. Både lågkrukken og de fine porcelæns æg til ophæng, skal med sikkerhed pryde påskebordet til næste år også, hvor min kæreste og jeg påtænker, at skabe vores helt egen påsketradition i vores nye hjem.

Pynter I op til påske?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment