De har været populære et stykke tid nu og der er også flere og flere bloggere, der har lavet nogle rigtig brugbare DIY’s, så man kan lave dem selv. Jeg snakker selvfølgelig om patinerede urtepotter, for alle vores kaktusser og andre lækre planter, skal jo bo i noget lækkert.

Jeg har selv en rigtig flot urtepotte herhjemme, som min monstera, så fint er plantet i. Jeg er super glad for den, men kunne godt finde på at købe et par stykker mere.

Patinerede urtepotter1

1 // 2 // 3 // 4

Jeg har overvejet at begive mig ud i en DIY, men da disse patinerede urtepotter fra Ellos fangede mit blik, en dag jeg browsede lidt rundt derinde, lagde jeg den idé på hylden. Jeg har ikke klikket dem hjem endnu, da min kæreste synes det er en vældig dårlig idé at købe mere til hjemmet, når vi alligevel snart skal pakke det hele ned. Kan godt forstå ham, men uhhh det kribler!

Patinerede urtepotter Patinerede urtepotter1Hvad siger i til de patinerede urtepotter? Der er ingen tvivl om, at jeg er solgt og jeg ville elske, at dekorer hele min terrasse med en masse af slagsen i forskellige størrelser og modeller!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Hej Malene
    Potterne er så fine og har den smukkeste patina. Forstår godt du er forelsket i dem. Hvis du har lyst til at lege lidt (og får lov for kæresten 🙂 kan du købe fliseklæber, som er billigt og drøjt i brug. Fås i forskellige byggemarkeder. Bland efter anvisningen på posen og kun en lille portion, pulveret suger MEGET vand. Laver du for stor en portion, skal det bruges samme dag- ellers tørrer det. Bland det så det har en konsistens som en lind grød, brug pensel eller en svamp er næsten bedre og påfør det lidt tilfældigt. Nogle steder kan du duppe lidt, så det bliver mere rustikt og andre steder kan overfladen på potten være at se. Når det tørrer, bliver det lysere i farven, men det får et udtryk af cement/beton. Du kan også slibe på potterne, når de er tørre. De bliver rigtig fine og rødlerspotterne fås som regel til billige penge, evt. brugte. God fornøjelse!
    Venlig hilsen Britta Hellesøe

Write A Comment