Min bedre halvdel faldt over en helt vildt sjov måde at lave personlige magneter på, som han selvfølgelig syntes han skulle overraske mig med i en lille gave. Via en hjemmeside der hedder Stickygram, kan man oploade sine instagram billeder, og få lavet dem om til de fineste og meget personlige magneter. Man kan selv vælge, hvilke billeder man vil bruge og oploade dem til instagram, selvfølgelig har man også mulighed for at redigere billederne igennem instagram, som man normalt kan, og derefter bestiller man dem over hjemmesiden. Det var virkelig nemt og kostede kun en slik, og efter min mening er det en fantastisk idé!

Personlige magneter med dine egne bilelder

(billedet er fra Stickygram)

Jeg har fået  ni fine magneter, som jeg allerede har en fantastisk ide til, hvordan jeg skal indrette mit nye værelse med. Jeg glæder mig til at komme i gang, og vise jer det fine resultat – dog er der stadigvæk elve dage til jer flytter endnu. Jeg håber i er blevet inspireret!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment