Jeg læser til dagligt Retail Design og fra i mandags og 10 uger frem skal jeg fremfor at sidde på skolebænken og forsøge at høre efter, i praktik. Jeg har fået praktikplads hos Decorate Shop, hvilket jeg er super glad for, og jeg har virkelig set frem til at komme i gang!

decorate5decorate2De sidste to dage har jeg taget turen til Randers, hvor der er sket en masse ændringer i forhold til placering af produkter i deres butik der. Det har været virkelig spændende at være en del af og især i går, hvor vi havde besøg af en sælger fra HAY, der skulle om rokere hele deres sortiment – lærte jeg en masse nyt!

decorate decorate6Jeg fik taget lidt billeder fra butikken, inden jeg smuttede i dag, som jeg da lige synes jeg ville dele med jer. Vi nåede desværre ikke at få alt til at sidde lige i skabet, selvom vi har arbejdet hårdt de sidste to dage, men den er der næsten. Ser frem til 10 spændende ugers praktik!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment