Jeg har været til Retroguld en enkelt gang før, inden vi tog ud og rejste. Der købte jeg ikke rigtig noget og var generelt lidt skuffet over udvalget og de tårnhøje priser. Derfor var forventningerne heller ikke så høje, da min kæreste og jeg, tilbage første weekend i februar, dragede ned mod markedet på Godsbanen.

Vi kom i god tid, så vi kunne være med fra start og havde også en klar plan om, at det var potteskjulere, vi var på udkig efter. Vi betalte de 30 kr. i indgangen og gik derefter på jagt!

retroguld godsbanen-1 retroguld godsbanen-2Retroguld skuffede bestemt ikke denne gang og især udvalget, var jeg begejstret for! Priserne er selvfølgelig i den høje ende, især hvis man sammenligner med den lokale genbrug, men de fleste steder synes jeg egentlig, sælgerne var fair. Jeg, og egentlig også min bedre halvdel, er begge ved at være ret garvede, når det gælder loppemarkeder og vi startede derfor med, at gåen hurtig runde og udplukkede de potter, der bare skulle med hjem. Det handler om at være hurtig, når der er noget man gerne vil have, og vi kom hjem med et par poser fyldt med virkelig fede potteskjulere.

retroguld godsbanenForuden potteskjulere blev det også til et par plantestandere, en citruspresser i glas, en lille plante og et fransk patentglas. Alt i alt en rigtig hyggelig og vellykket dag! Næste dato for Retroguld på Godsbanen, er allerede reserveret i kalenderen og vi regner stærkt med, at stå klar til, at finde nye ting til hjemmet den anden weekend i april.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment