Har i set de nye køkkentekstiler fra Rosti? Jeg er selv KÆMPE fan af Margretheskåle og har da også et par stykker i mit eget skab, men jeg må indrømme at det er meget begrænset hvad jeg ellers ejer fra Rosti – måske et par grydeskeer og det er vist det. Men Rosti laver faktisk rigtig mange flotte og brugbare ting, og det sidste nye i serien er forklæder, grillhandsker, grydelapper, viskestykker og karklude. Hele serien findes i flere flotte farver og mønstre, og er alle 100 % bomuld, og når man som mig er vant til kedelige blå karklude og ternet viskestykker, syntes jeg godt nok der er lidt mere liv i dem her – hvad syntes i om de nye køkkentekstiler?

Der er selvfølgelig links i alle billederne, så i kan læse meget mere om de flotte nye varer!

nye produkter rosti grillhandske i farver rosties ny køkkentekstiler rosti forklæde i mange farver karklude fra producenten rosti

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

    • M. Vinter Reply

      Det var skam så lidt – ja det er altså lidt sjovere med noget sprælsk at kigge på 😀

  1. Pingback: Flotte viskestykker! | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment