De fine lightbox lamper har været fremme et stykke tid, men først fornylig er i de kommet til en pris, hvor også helt almindelige mennesker kan være med. Jeg synes personligt de er vildt fine og elsker idéen om, at man kan skrive næsten hvad man vil på dem – lidt ligesom de der bogstaversmagneter til køleskabet, som alle havde engang!

lightboxlampe1 lightboxlampe2

Jeg har fundet lidt inspiration til hvordan man kan indrette med en flot lightbox lampe, men jeg tror nu egentlig ikke det bliver noget problem, for de er jo så dekorative i sig selv. Det varierer lidt fra model til model om de er batteridrevet er skal sættes i en stikkontakt. Selvom det kunne være fedt at slippe for ledningshelvede, så tror jeg dog alligevel den løsning passer mig bedst. Jeg ved ikke hvor jeg ville placerer lampen hjemme hos os, men tror den skulle stå fremfor at hænge – men vildt fedt man har begge muligheder!

Jeg har søgt lidt både på danske og udenlandske sider, for at sammenligne priser, størrelser osv. Hvis jeg selv skulle købe mig en af de dekorative lightbox lamper så blev det nok fra denne side. Den måler det samme som et A4 papir, benytter LED lys og koster kun 299 kr. Og ja så selvfølgelig det vigtigste af det hele – der medfølger 85 bogstaver og symboler ved købet af sådan en sag! Og hvis det ikke skule være nok, så kan du købe både tal, flere symboler og bogstaver i flotte farver til, så du rigtig kan lege! Find alle de ekstra ting lige her.

Jeg er vild med det og hvis ikke jeg sad i Thailand, så havde jeg nok også klikket en hjem lige med det samme, så jeg kunne gå i gang med at finde på sjove statements og tage en masse billeder af den! Men det må vente til jeg kommer hjem, hvis jeg stadigvæk synes ligeså godt om dem der, men mon ikke.

Vis mig endelig jeres billeder hvis i skulle være den heldige ejer af en lightbox lampe – i kan altid tagge mig (@blogvinterfryd) på Instagram – vil elske at se hvad i har fundet på!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment