Uanset om du har en formel rektangulær spisestue, eller du udskærer noget overgangsrum mellem et åbent koncept køkken og alrum, er det vigtigt at finde den rigtige spisestue til at bringe rummet sammen. Spisebordet er meget ofte omdrejningspunktet i rummet, hvor du samles med din familie og venner, så ikke kun vil du sikre dig, at det passer behageligt til rummet, du vil have, at det passer til din æstetik og forbedrer design af dit hjem. Der er mange former og størrelser at vælge imellem, så lad os undersøge trinene til at vælge det rigtige spisebord for at hjælpe med at indsnævre et, der passer til indretning.

Dine ønsker og behov i et spisested

I mange hjem er spisebordet samlingsstedet – stedet, vi bogstaveligt talt og billedligt talt mødes under travle dage, festligheder, værtskaber og meget mere. At omhyggeligt vælge scenen, hvor alt dette vil udspille sig, hører til øverst på din liste.

Dit første skridt i jagten på det perfekte spisebord, er at overveje det rum, det vil gå i. Er dette til en formel spisestue, du bruger til at afholde middagsselskaber og i ferien, eller vil dette være i din daglige ramme for lektier , håndværk og de fleste måltider? Til et bord til hverdagsbrug, et bord med lav vedligeholdelse, men høj stil kan være det bedste bud. Sørg for, at uanset hvad du beslutter dig for, efterlader du nok plads omkring bordet til komfortabelt at gå rundt og komme ind og ud af sæderne.

Materielt talende

Når du skal vælge hvilket materiale der er bedst for dig, er det endnu en gang afgørende, hvordan og hvornår det bruges. Træborde tilbyder varmen og komforten til daglig brug og vil ikke let vise almindeligt slid og fingeraftryk. På samme måde er beton, bambus og marmor hårdføre uden at spare på stilen.

Hvis du er okay med noget lidt højere vedligeholdelse, som vil blive brugt sjældnere, kan slanke moderne materialer som glas og MDF være noget for dig.

Vælg din stil

Dette kan være den sværeste del, når du først kender størrelsen og materialet, du leder efter. Fra traditionel og moderne til en samtalestarter – dit spisebord kan så meget eller så lidt, som du vil have det til. Hold det klassisk med en mulighed i helt træ, eller vær højlydt og vælg noget, der sætter standarden for stil i din spisestue. Sammen med de perfekte stole skal dit spisebord være en afspejling af din livsstil, når det er bedst.

Absolut den mest almindelige form (fordi de fleste spisestuer er rektangulære), rektangulære spiseborde er fantastiske, fordi de kan rumme et stort antal gæster til storstilet underholdning. Deres lineære form giver også rigelig plads til at gå rundt om bordet. Ideelt set bør rektangulære borde være 36″ til 42″ på tværs for at sikre nok plads til kuverter på begge sider af bordet. Husk på, at dette formbord, især når du har taget stolene i betragtning, kan være for stort til trange rum, men det betyder ikke, at du ikke kan få det til at fungere. Brug blot lange bænke i stedet for stole, som giver dig mulighed for at skubbe dem under bordet, når de ikke er i brug for at skabe mere plads.

Author

Write A Comment