Jeg ejer ikke et sengetæppe og er faktisk også lidt i tvivl om jeg ville få sådan et brugt. Jeg kan såmænd godt lide idéen om at gemme sit sengetøj lidt væk og pynte sengen med et fint sengetæppe og evt. nogle puder – det præsentere ligesom ens soveværelse bedre. Og mon ikke også jeg får mig snøvlet til at lægge det over, hvis jeg ellers finder et sengetæppe jeg syntes rigtig godt om?!

Jeg har ærlig talt ikke lagt særlig meget mærke til, hvilke sengetæpper der findes på markedet – faktisk er det nok kun et af sengetæpperne fra HAY der lige har fanget min opmærksomhed, fordi min søster ønskede sig sådan et forrige jul, og jeg har flere veninder der ejer et. Jeg har derfor kigget lidt rundt på nettet, for at se om der er nogle sengetæpper, der måske kunne falde i min smag.

sengtæppe7 sengtæppe6 sengtæppe5 sengtæppe3sengtæppe4 sengtæppe1
Ferm Living // OYOY // Ferm Living
Normann Copenhagen // OYOY // Ferm Living
Det var faktisk ikke super mange af slagsen jeg fandt i min søgen, men jeg syntes til gengæld de alle er ret så fine. Især det grå stribet fra OYOY kunne jeg godt se, pryde min seng. Om jeg så kan få overbevist min bedre halvdel på at bruge lidt skejser på et sengetæppe, det er så en helt anden side af sagen. Man kan i princippet jo også sy sig et sengetæppe selv, men med prisen på stof og mine sy kundskaber, tror jeg nu vi vil blive mere tilfredse med at købe et. Hvis det ikke skulle være det grå stribet er jeg også lidt en sucker for Ferm Livings mønstre, og jeg syntes bestemt det nye Arrow i farverne rosa, marmor, sort og grå gør det godt. Har i et sengetæppe hjemme hos jer?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment