Jeg har set utallige eksempler på flotte dekorationer med masking tape, og jeg har tit haft lyst til at lege lidt med det selv.  Jeg har igennem den sidste lange tid fundet flere rigtig flotte ruller masking tape bl.a. i Søstrene Grene til næsten igen penge. Hvis man ikke lige har en Søstrene Grene rundt om det nærmeste gadehjørne, er det også muligt at købe masking tape over nettet til billige penge f.eks. her – eller utallige andre steder. Jeg har dog længe ikke haft tiden til at gøre noget ved mine utallige ideer, men da jeg havde et par fridage i sidste uge gik jeg i krig!

Jeg startede med at sætte et helt enkelt landkort op bag min hjemmebyggede bøjlestang med masking tape i hjørnerne.

Derefter fortsatte jeg med kanterne på nogle hylder

Og til sidst påbegyndte jeg en inspirations væg!

Jeg blev ikke helt tilfreds med væggen, men jeg ser det lidt som en process – så i sidste ende ender jeg nok med en væg jeg er rigtig glad og stolt over! Håber det har givet lidt inspiration til jeres boligindretning.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Rigtig fed idé med en inspirations væg 🙂
  Fed ide at man bare lige udskifter løbende, når man falder over noget inspiration 🙂 Overvejer selv at påbegynde en :p

  • M. Vinter Reply

   Tak – glæder mig også til at fylde mere på med tiden 😉

 2. Er det negativer som du har hængende?
  – Giver et fedt tvist 🙂

  • M. Vinter Reply

   Tak! Ja det er det 😀 Tager en del billeder med analog kameraer!

Write A Comment