Jeg er begyndt at bruge alt alt for meget tid på at kigge på boliger på nettet! Jeg har egentlig gjort det i en del år nu, men der har jeg hovedsageligt holdt mig til området omkring Århus, hvor jeg selv kunne tænke mig at købe noget en dag. Men det er som om de geografisk rammer, har flyttet sig lidt inden for de seneste par uger.

Der er nemlig så sørens mange hammer flotte boliger til, hvor både arkitektur og indretning går op i en højere enhed! Hvis jeg havde pengene en dag, kunne jeg godt tænke mig flere lejligheder rundt om i verden, med hver deres helt personlige udtryk! Det kommer nok ikke til at ske, for tror jeg er alt for rejselysten til, at besøge det samme område så mange gang, at det kan betale sig rent faktisk at købe noget der.

skønneboliger-1 skønneboliger-4 skønneboliger-2For tiden har jeg et eller andet med hyggelige altaner – nok fordi jeg savner min egen. Og lejligheden her har virkelig en simpel og hyggelig en af slagsen, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at nyde en kold lemonade på i forårssolen. Hjemmet her emmer af ro og kvalitet og selvom det ikke er alle detaljer jeg holder lige meget af, så fungerer det bare som helhed!

skønneboliger-6 skønneboliger-5 skønneboliger-3

Kilde: Stadshem 
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment