Det er egentlig ikke fordi jeg er specielt vild med indretningen af denne lejlighed eller jeg ville i hvert fald have taget nogle andre valg i forhold til interiør. Men manner hvor ville jeg gerne bo her! Jeg er helt skudt i det åbne plan med frilagte bjælker og den smukke røde murstensvæg, som både er at finde i køkken og soveværelse. Jeg synes lejligheden emmer af sjæl og karakter og når jeg en dag skal købe en bolig med min kæreste, så er det lige netop de karakteristika, jeg er på jagte efter.

skønne-boliger-1 skønne-boliger-2 skønne-boliger-3 skønne-boliger-4Jeg ville for aldrig i verden vælge et højglans køkken – det er bare slet ikke mig! Men jeg vil nok sagtens kunne leve med det, hvis det nu engang var det der var blevet sat ind. Det er i hvert fald spild af god køkken bare at skifte det ud lige med det samme, bare fordi det ikke lige falder i ens smag.

Det med en rå murstensvæg har jo været populært i et stykke tid nu og jeg overvejer det stadigvæk virkelig meget i vores soveværelse, hvor tapetet alligevel er hullet og grimt. Men om jeg tør, det er jeg ikke helt sikker på endnu!

skønne-boliger-5 skønne-boliger-6 skønne-boliger-7 skønne-boliger-8Denne smukke lejlighed er nok lidt urealistisk at gå og drømme om – både fordi den koster næsten syv millioner og ja, så er den beliggende i Sverige! Selvom jeg holder meget af at rejse og gerne vil fortsætte med det resten af mit liv, så regner jeg dog med, at når der en dag skal investeret i en bolig, så bliver det i lille Danmark.

Kilde: Stadshem
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment