Jeg faldt pladask for denne skønne lille lejlighed og derfor skulle I selvfølgelig også have muligheden for at se den. Jeg synes den er noget så charmerende og de mange farver, der især er benyttet i stuen, er så forfriskende. Jeg elsker når nogen tør at skille sig lidt ud f.eks. med brugen af farver og det har ejerne af denne lille skønhed virkelig formået. Stedet har liv og sjæl og jeg er sikker på, at jeg ville føle mig velkommen, lige når jeg trådte ind af døren.

Især køkkenet synes jeg er noget så fedt. Måske er det ikke specielt praktisk og jeg ville formentligt bande og svovle over, hvor hurtigt der blev støvet på hylderne allerede efter en uge. Men flot, det er det altså! Jeg kan godt lide det åbne og lidt kaotiske udtryk, fremfor alt skal gemmes væk i skabe.

skønneboliger.3.1 skønneboliger.3.7 skønneboliger.3.3 skønneboliger.3.4Lejligheden er som i nok kan fornemme ret lille, men kvadratmeterne er udnyttet godt og jeg tror personligt kun, det ville være i badeværelset, at jeg ville have brug for lidt mere albuerum.

Det med at bo på få kvadratmeter, tror jeg egentlig er noget, jeg kommer til at gøre mange år endnu, ja måske altid og det har jeg slet ikke noget imod. Jeg går egentlig ikke og drømmer om et kæmpe hus, for jeg ville ikke ane hvad jeg skulle bruge alt den plads til! Hvis kvadratmeterne er udnyttet godt og der er god plads til opbevaring, så kan jeg vist ikke be’ om mere.

skønneboliger.3.5 skønneboliger.3.6 skønneboliger.3.2 skønneboliger.3.8

Kilde: ALVHEM
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment