Spøjse vinkler, lavt til loftet og tonsvis af hygge. Det beskriver vist meget godt, den lejlighed jeg vil præsentere jer for i dag. Selvom det kan være ualmindeligt besværlig at indrette når der er skråvægge, umulige vinkler, forskudte niveauer osv. så er det bare noget af det der et hjem helt unik og et sted man som gæst husker!

Selvom stilen egentlig er ret langt fra min egen, i hvert fald i stue og soveværelse hvor det hele er lidt hvidt i hvidt, så kunne jeg ikke stå for denne lille lejlighed! Især køkkenet med den smukke messing vandhane, hvide klinker, bjælker og den hyggelige siddeplads under de skrå vinduer – er helt perfekt! Det er en skam at alle bjælkerne i lejligheden er malet hvide, men jeg kunne også godt forestille mig, at det hurtigt ville komme til at føles tungt, hvis de alle stod som oprindeligt.

Skønneboliger4.1 Skønneboliger4.2 Skønneboliger4.3 Skønneboliger4.4Jeg har nævnt før, at jeg aldrig kunne finde på at købe en helt nybygget lejlighed, når den dag engang kommer. For selvom det ville være utrolig praktisk for sådan et par byboer som min kæreste og jeg, med ti tommelfingre, så synes jeg den sjæl og karakter man finder i noget af en ældre dato, er næsten altafgørende. Det synes jeg denne lejlighed er et godt bevis på! For selvom der garanteret er hundred sytten ting i vejen med den, så er det bare det hele værd, fordi den er så unik! Der findes ingen magen til og det er lige præcis sådan et hjem, jeg ønsker mig!

Skønneboliger4.5 Skønneboliger4.6 Skønneboliger4.7 Skønneboliger4.8

Kilde: Stadshem
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment