Jeg plejer at præsenterer jer for lækre lejligheder i disse indlæg, da det er noget jeg selv drømmer om, at købe en dag. Men at købe en lejlighed, er hverken specielt realistisk eller et ønske min forlovede og jeg har inden for de næste par år. Vi elsker nemlig at rejse og har planer om, at leve i udlandet dele af året i flere år endnu. Derfor er den store drøm indenfor det næste år, en kolonihave.

For selv om vi holder rigtig meget af vores nuværende lejlighed, så er det ikke specielt smart med en husleje hjemme i Århus, når vi alligevel ikke er der ca. halvdelen af året. Derfor har vi besluttet, at der i 2017 skal jagtes kolonihave!

skonneboliger5-1 skonneboliger5-2 skonneboliger5-3 skonneboliger5-4Huset her er faktisk ikke en kolonihave, men derimod et sødt lille sommerhus i det vestlige Sverige ikke langt fra Göteborg. Det er kun 38 kvm og derfor indenfor den grænse de fleste haveforeninger accepterer. En kolonihave i sådan en stand er nok ret urealistisk, men man har vel lov at drømme lidt!

Vi vil selvfølgelig gerne sætte vores eget præg på både hus og have, men vi er heller ikke interesseret i, at købe et skur som bare skal rives ned. Vi håber derfor at finde et lille hus, der har rammerne og som vi så selv, kan indrette både med de rum vi ønsker og selvfølgelig alt det sjove som møbler, planter, nips osv. Indretningen skal nok blive noget, jeg kommer til at bruge mange timer på!

skonneboliger5-5 skonneboliger5-6 skonneboliger5-7 skonneboliger5-8Det lille sommerhus her har mange af de ting vi ønsker os og selvom det i vores øjne bliver lidt for meget et hus, så har det rigtig mange gode og fine detaljer, som vi ville elske at have i vores egen kolo. Indretningsstilen er på ingen måde magen til min, da jeg aldrig ville vælge alle de blomstrede tekstiler, men hatten af for den gennemførte stil, husets ejere har valgt!

Kilde: Stadshem
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment