Jeg er skudt i emalje krus og haft dem stående højt på min ønskeliste et godt stykke tid efterhånden. Efter at have fundet ud af alt det andet lækre service, man kan få i dette materiale, er der blot kommet endnu flere ønsker til. Igennem seje Juila er jeg blevet gjort opmærksom på de skønne Falcon emalje produkter og jeg er fan!

falcon emalje

Find et udvalg af de skønne produkter her

Brandet er britisk og laver virkelig nogle fine ting! Jeg synes rigtig godt om det enkle design og de nogenlunde afdæmpet farver, som det 96 år gamle brand har kreere. Jeg kunne virkelig godt finde på, at fylde køkkenet i vores kommende kolonihavehus, op til randen med både tallerken, fade, gryder, kopper og krus fra Falcon.

Er det kun mig der er vild med emalje?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment