Det er ikke så frygtelig længe siden, jeg blev bekendt med det århusianske brand AYTM, men jeg er allerede blevet forelsket i flere af deres lækre produkter! Jeg tror ikke jeg er den eneste der har det på den måde, for jeg ser flere og flere webshops, der begynder at føre det skønne mærke!

Jeg elsker når der kommer nye spillere på banen, som kan inspirerer og give et friskt pust! For selvom de danske interiør mærker er i konstant forandring, så har de fleste jo en ret gennemført identitet. Det er bare skønt med noget nyt – synes i ikke?

aytm-1 aytm-2

Kilde: AYTM

I stedet for en collage med nogle af de flotte produkter, har jeg valgt at låne et par billeder fra deres nyeste katalog. Jeg elsker gode miljø billeder og synes de her sidder lige i skabet. Hvis i er nysgerrige efter mere, synes jeg i skal kigge forbi her og se endnu flere af deres flotte produkter til hjemmet!

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment