Søstrene Grene er lige på trapperne med en ny spændende efterårskollektion, som har fået navnet Stilren leg med former og farver. Jeg har været så brand heldig, at få et smugkig på nogle af deres lækre nye sager og benytte dem i mit eget lille hjem.

Den 7. september er den helt præcise dato for, hvornår de flotte nyheder kommer i butikkerne, men fra i dag af kan du hente det fine nye katalog i din nærmeste butik eller finde det online. Den nye kollektion består både af flotte terrazzo-borde, seje metalhylder, planteopsatser, klassiske skalstole, flere fine tekstiler, vaser i flere former og farver og lidt spændende til køkkenet.

I sidste uge stod der en pakke på mit dørtrin, da jeg kom hjem fra arbejde. Til min store glæde indeholdte den flere flotte ting til hjemmet – som jeg hurtigt kunne finde en plads til. Jeg er især begejstret for det flotte gulvtæppe, som jeg har fået under min kiste og sofa. Det passer helt perfekt ind i rummet og giver en helt bestemt og dejlig varme til det.

Puderne i sofaen er blevet udskiftet med flotte store og simple pyntepuder som passer rigtig flot til flere af mine eksisterende. Puder var ikke ligefrem det jeg manglede nogle af, men hvem kan få for mange puder? Og så er det også ret hyggeligt, at kunne skifte udseendet på sofaen fra dag til dag.

Selvom jeg har en del planter i hjemmet efterhånden, så er planteopsatser ikke noget jeg har meget af. Jeg er ikke så gode til at få dem brugt, hvis jeg skal være helt ærlig. Men med to nye af slagsen, så bliver jeg lidt tvunget til det. I finder de fine planteopsatser med tilhørende potte i flere farver i den nye kollektion – og jeg er næsten sikker på, de nok skal blive en stor succes.

Har I været inde og lure på den nye kollektion allerede? Jeg synes der er rigtig mange flotte og brugbare ting imellem, som jeg glæder mig til at se nærmere på, når de lander i butikkerne.

-Sponsoreret indhold-

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment