– Reklame –

Mange vælger spots i nybyggede huse – og især i køkken, badeværelse og entre, er det et populært valg. Jeg hader spots, og selvom vi er endt med at have dem udenfor, og egentlig er blevet glad for resultatet der, så skulle de under ingen omstændigheder op i vores køkken-alrum.

Inden mødet med elektrikeren satte manden og jeg os ned, for at planlægge hvor vi ville have lampeudtag. Jeg havde flere idéer til vores køkken, men især en blev jeg ved med at vende tilbage til. Heldigvis var manden også helt hooked, da jeg havde fortalt og vist frem.

Og her kan I se resultatet. Normalt er jeg ikke stor fan af væglamper, men lige her – og lige netop disse smukke Arigato lamper, er den perfekte kombination, hvis I spørger mig. Vi er ikke helt i mål med lamperne i køkkenet endnu, da jeg stadigvæk er ret tom for idéer med belysning over øen, men med disse lamper, som kan flyttes, som vi ønsker – har jeg heldigvis ikke travlt.

Jeg er forelsket i hele Arigato serien fra Groupa Products – og har også plapret løs om dem før. Og selvom jeg egentlig havde regnet med, at det blev gulv- eller loftlampen der skulle pryde vores nye hjem, så faldt valget til sidst på de to lange væglamper. Det udelukker selvfølgelig ikke, at jeg ikke kan finde plads til de andre, en dag.

Jeg blev inspireret til at benytte væglamper i vores køkken blandt andet igennem Pinterest, hvor jeg ofte finder inspiration til mine mange idéer. Muligheden for at man kan dreje og flytte dem i den retning man ønsker lyset, synes jeg var praktisk og selve looket spillede bare – og gav noget ekstra liv til rummet. Der blev bladret mange væglamper igennem og jeg fandt også flere forskellige, der kunne fungerer fint til projektet. Men ingen endte dog med, at kunne stikke de flotte Arigato lamper!

Jeg er slet ikke færdig med lamper til huset endnu. Foruden dem over øen i køkkenet mangler der både til soveværelse, begge badeværelser og to af vores gæsteværelser. Jeg har selv brugt en rum tid på Andlight og kan virkelig anbefale hjemmesiden – der har et stort og meget interessant udvalg af lamper!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment