I sidste uge handlede det om høje paneler og hvad hører bedre sammen med det end sildebensparket? Det helt rette match, i hvert fald i min bog og derfor blev jeg inspireret til, at kigge lidt nærmere på de smukke gulve.

Jeg er vild med trægulve og meget glad for mine egne, som både er gamle og meget rustikke. For min skyld behøves det ikke at være sildebensparket, men trægulve med masser af karakter, er altid et plus!

sildebensparket-1 sildebensparket

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg har aldrig tænkt over hvor mange forskellige måder, man kan lave sildeben på og blev især overrasket over nogle af de lidt mere moderne måder, at fortolke denne klassiker på. Materialevalget samt behandling, kan også varier meget og derved give meget forskellige udtryk. Jeg er mest til de mørke og lidt rå, som virkelig skaber opmærksomhed!

Selvom det nok ikke er mange der vælger, at få lagt sildebensparket når gulvene skal skiftes, så kan det sagtens lade sig gøre. Og efter hvad jeg lige har googlet mig frem til, så er priserne meget lig med dem for et almindeligt parket. Måske man skulle overveje det engang i fremtiden?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment